Sunday, September 30, 2007

Tamperelainen vähemmistövaltuutettu Seppo Lehto vaatii maahanmuuttopolitiikkaan sulkua ja sairaanhoitajille 1000€/kk mieluummin lisää palkkaa

Osallistu profeetta Muhammed pilakuvakisaan ja lähetä pilakuvaehdotelmiasi sähköpostilla suomalaiseen profeetta Muhammed pilakuvakisaan kaikille foorumeille julkaistaviksi. Kiitos etukäteen osallistumisestasi
----------------------------
Vähemmistövaltuutettu from Tampere Seppo Lehto appeals to you: Dear muslims and europeans. Join us Draw your own version of prophet Muhammed his life an his purpose to humankind

Suomalaisesta moraalista ja kestävästä kehityksestä sekä vastuustamme kanssaihmisiin on kysymys:

Arvon kansalaiset: Kumpi on kestävämpää kehitystä? Suosia suomalaisten naisten hyvinvointia työssään vai tuoda tänne mekkaloivia rättipäitä ratsastamaan rasismilla vaivoiksemme?

----------------
Mikäli haluatte nauraa kunnolla niin tutustukaa tämä blogin varjoversioon:

Nauru sallittu Islamin Ajalle ja sen markkinoimille Finlaysonin froteepyyhe anarkokomuille:

http://muhammed-caricatyres-in-finland.blogspot.com/

------

3 comments:

Viltsu said...

Sovitaanko näin että pidät tän sun paskanjauhamises pois mun blogista. Mä en kaipaa sinne yhdeltäkään ääliöltä minkäänlaisia rasistisia läppiä.

Tamperelainen morottaja Seppo Lehto morottaa ja heilaa vaikkei ole helluntai tai Pyhäin miesten päivä Herran siunausta kaikille islamisaatiota ja matuinvaasiota vastustaen said...

Nimimerkki "Viltsu" taitaa olla armoton hanskaanhakkaaja ;)?

Muhammed pilakuvakilpailu on alkanut Suomessa

Miksi tämä on sensuroitu hakusanana:

Katso googlen kautta: "muhammed caricatures in finland"

http://muhammed-caricatures.blogspot.com/

Seppo Lehto suojeluskuntalainen ja kansakunnnallinen pilakuvataiteilija

Tampere Tunnetuksi Vapausotamme 1918 taistelupaikkana ja kommunistisen Suomen syrjäyttämisenä itsenäisyytemme alussa said...

Kavahtakaamme itsesensuuria

Tarkennuksia ja korjauksia objektiivisesti;)
toimituksen Turun ylioppilaslehden nettijulkaisuun
( Viite: Petri Rautiaisen palaute 12.10.2007 klo 0.09 )

Tekijänoikeuksien oikeuskäytäntötulkintojen mukaan kuvamanipulaatio on itsellinen teos ja kun kyseessä on julkisuudessa toimiva henkilö niin samoin on ns. korkeampi kynnys kysyä erikseen lupaa.

Ns. teatteritaide kuppaa veronmaksajia jonninjoutavuuksilla erikseen palkatulla aiemman maatalousyhteiskunnan loisten tapaan siivellämme eläen( termi on todella ollut käytössä jopa suomalaista joutoväkeä tarkoittaen).

Parasta on ilman ennakkosensuuria toteutettava poliittinen teatteri ilman raskaita niin verotuksellisesti kuin itsesensuurillisesti olevia yhteisöjä, jotka ovat pienten klikkien hallitsemia mm vapaamuurarit ja 1970-luvun taistolaiset.

Komiikka ja satiiri ovat taiteen aloja. Kuulun taiteilijasukuun. Yksi veljeni on tunnettu taiteilija ja 2 siskoanikin pitää näyttelyitä säännöllisesti.

Historian tuntemuksesi on ennakkoluulon värittämä. Saksan keisarikunnan lippu ei ollut NSDAP:n käytössä vaan nimenomaan Suomen jääkärien koulutuksen aikaan. Siinä symboliikkaa mikä soi jääkärimarssin tahdissa Locktedin jääkärileiriä muistaen, sekä vapaussoturiemme panosta maamme vapauttamiseksi tsaari- ja neuvosto-Venäjän vallan alta.

Väitteesi perusteella voisi olettaa että kaikki julkisuudessa toimijat toimivat vain "ettet halua avointa keskustelua vaan pelkkää kuuluisuutta itsellesi" periaatteella. Näinhän ei kai voine ajatella jos olemme ajattelevia ihmisiä?

Olemmehan molemmat ajattelevia, emmekä vain puolinaisia keskeneräisiä ajatuksia ennakkoasenteella kylväviä ihmisiä? ;)

Minä en peloittele vaan toimin peloittelijoita ja ympärileikkaajatahoja vastaan, niin ettei heidän pelonkulttuuristaan tule osa meidän vaikenemiskulttuuriamme.

Selvennyksenä ja todisteena ajatusteni johdonmukaisuudesta esim. HS:n 11.10.2007

http://tampere-tunnetuksi.blogspot.com

VIISAITA VASTAUKSIA VAIKEISIIN KYSYMYKSIIN

HS-raati: Uskonnollisen fanatismin pelko voi johtaa itsesensuuriin

Julkaistu: 11.10.2007 23:05

Jyrki Räikkä

HS-raati: Uskonnollisen fanatismin pelko voi johtaa itsesensuuriin

Niukka HS-raadin enemmistö katsoo, että uskonnollisen fanatismin pelko rajoittaa sananvapautta Suomessa.

Kysymyksen teki ajankohtaiseksi Yleisradion aie olla esittämättä kymmenosaisen Miksi demokratia? -dokumenttisarjan jaksoa Bloody Cartoons, joka selvittää Tanskan Muhammed-pilapiirroskohun taustoja.

Yle kiisti, että dokumentin jättäminen ohjelmistosta liittyisi sen sisällön arkaluontoisuuteen. Helsingin Sanomien uutisoitua jakson pudottamisesta sarjasta Yle ilmoitti sittenkin esittävänsä sen.

Itsesensuuri ja liioiteltu varovaisuus leimaavat monien mielestä suomalaista julkisuutta. Perusteluissa viitattiin muun muassa suomalaisten poliitikkojen Muhammed-kuvien vuoksi esittämiin anteeksipyyntöihin ja Ville Rannan Muhammed-sarjakuvaan, jonka vuoksi Kaltio-lehden päätoimittaja erotettiin 2006.

"Suomalaisella itsesensuurilla on pitkät perinteet, ja sananvapauden annostelua on pidetty milloin realismina ja milloin viisauden alkuna", toteaa yrittäjä Raoul Grünstein.

"Pelkoon perustuvassa julkaisematta jättämisessä on selvästi kysymys sananvapauden kaventumisesta", kommentoi kirjailija Antti Tuuri.

Suomessa on totuttu miellyttämään ensiksi Neuvostoliittoa ja sitten markkinataloutta, arvioi sarjakuvataiteilija Katja Tukiainen. Nyt suomalaiset pelkäävät loukkaavansa islaminuskoisia.

Suomessa hyssytellään islamin kriittistä käsittelyä, väittää ohjaaja Taru Mäkelä. Uusin pilapiirrosdokumentin ympärillä käyty koreografia kiteyttää hänen mielestään tilanteen.

Dokumenttiohjaaja Virpi Suutari kertoo itsekin islaminuskoisten työskennellessään huomanneensa, kuinka äkkiä itsesensuuri alkaa toimia.

"Alkaa pelätä, että suoraan puhumisesta ja todellisuuden esittämisestä voisi seurata jotain pahaa joko itselle tai kohteille", Suutari kuvailee.

Teatteriohjaaja Atro Kahiluoto pitää fanatismin pelon ongelmaa marginaalisena.

"Epäilen, että esimerkiksi taloudelliset edut tuottavat tällä hetkellä paljon suurempaa varovaisuutta ja itsesensuuria kuin uskonnollisen fanatismin pelko."

Sananvapaus on suhteellista, huomauttaa Basson päätoimittaja Jan Zapasnik. "Poliittinen, tieteellinen, kulttuurinen, taiteellinen ja erityisesti taloudellinen fanatismi pyrkivät rajoittamaan sananvapautta ja kansalaisten näennäisesti vapaata tahtoa Suomessa."

Dramaturgi Juha-Pekka Hotinen suorastaan toivoo fanatismin pelon rajoittavan sananvapautta.

"Ilmeisesti vain pelko neuvoo läntistä maailmaa tarkastelemaan omaa väkivaltaisuuttaan ja tekopyhyyttään kuten sanan ja kuvan vapautta. Pilapiirroksiinko kytkeytyy tuon vapauden arvokkain ulottuvuus?"

Sananvapaudesta on kirjailija Elina Hirvosen mielestä helppo puhua pilakuvakohun yhteydessä.

"Enemmän kotoista sananvapautta rajoittavat vaikeammin nähtävät asiat: median keskittyminen, pienen maan valtaklikit ja toimittajien itsesensuuri, jota pätkätyöt eivät ainakaan vähennä", hän arvioi.

Herkässä kysymyksessä on parempi katsoa kuin katua, ajattelee kuvanveistäjä Kaarina Kaikkonen.

"On valtioviisautta olla tässä arassa asiassa hiukan varovainen, jos suomalaiset aikovat islamilaisten maitten kanssa olla yhteistyössä."

Toimitusten on kyettävä analysoimaan, missä kulkee normaalin journalistisen harkinnan ja itsesensuurin raja, painottaa Journalisti-lehden päätoimittaja Johanna Korhonen

"Journalistinen harkinta perustuu tietoon, arvoihin ja näkemyksiin, kun taas itsesensuurin perusteet ovat usein sameat, ääneen lausumattomat tai epämääräiset."

Yleisradion tuottaja ja toimittaja Timo Harakka korostaa, että Yle voi käyttää samanlaista journalistista harkintaa kuin Helsingin Sanomat, joka ei ole julkaissut Muhammed-piirroksia uutisissaan.

"Yle näyttää ensi tiistaina Karsten Kjaerin dokumentin. Julkaiseeko HS samana päivänä Muhammed-pilapiirrokset?"

---------

Seppo Lehto tamperelainen ajattelemaan pyrkivä ja ajatuksiaan tarvittaessa selventävä kaikkea muuta kuin ummikko pilakuvataiteilija ja yhteiskuntakriitikko

Se on moro ;) - Palaute on aina tervetullutta ;)
e-mail: vapaussoturi@gmail.com